2020. szeptember 30., szerda

RENDOR ROBBANTOTT RENDORT! A Felaldozhatoak c.amerikai film mintajara az Orban-Pinter gyilkos paros eszement akcioja a kvota nepszavazas elott nehany nappal! A foton bekarikazva az a kollega, aki vegig szemkontaktusban volt a robbantoval es a hatizsakos kollega is lathatoan a rendorok ele siet!...Rendőröket akart ölni a Teréz körúti robbantó, most mindenki őt keresi... Ki akarták végezni őket, mondta Papp Károly országos rendőrfőkapitány! ELOSZOR A FELVETELEK ALAPJAN 145 DB! Meg a Magyar Ugyeszseg honlapjan is ez van fenn, kb 40-50 ev koruli 170cm magas izmos testalkatu ferfi lathato, aki kicsit biceg, mert foci balesete volt regebben!!! Vagyis nem P Laszlo a tettes, a merenylo akit artatlanul elitelt megrendelesre a hatalom verbiraja!!! A rendoroket ki akartak vegezni, hogy utana telitorokbol lehessen migransozni!!!
A teljes videó és az események időrendben: 0:06 - A feltételezett elkövető megjelenik a kamera látóterében: fehér surdakalap, kezében szatyor, hátán hátizsák. Belép egy kirakatmélyedésbe, ácsorog, aztán az Oktogon felé távozik. 1:16 - Újra megjelenik az Oktogon felől2:58 - Leveszi a hátizsákot 3: 20 - Belép a mélyedésbe 4:50 - Kilép a mélyedésből 6:20 - Járkál előtte 16:44 - Elindul a másik mélyedés felé 17:10 - Iszik valamit 17:47 - Megérkeznek a rendőrök 18:05 - Belép a szomszédos mélyedésbe benyul a kis zsakjaba es megnyomja a detonatort! 18:10 - Robban a bomba; a detonator megnyomasa utan, ami egy atalakitott garazsnyito! ES,AMIT LEVAGTAK A VIDEOROL - UTANA ELINDUL ES LASSAN ATLEPVE ALDOZATAIN TOVABBALLAG! TANUK ----- - Egy holgy megfigyelte, hogy a robbantas elott azzal szemben vele egy fekete BMW allt ket ferival! - K.A a baratnojevel a szomszed hazbol kijove szembesult a robbantssal, azonnal hivta a 112-ot, de meg le sem tette a telefont mar ket civilruhas nyomozo hajolt az aldozatok fole es ellenorzte, hogy meghaltak-e? K.A akkor tudta meg, hogy azok nyomozok voltak, amikor a rendorsegen talalkozott veluk es megdobbento kerdest tettek fel neki, amire elnevette magat - hallottak-e Allah Acbar kialtlst? Mire ok semmi ilyen baromsagot nem hallottak mondtak nevetve! - L.L hazaspar - 7 orakor, amikor a szinhazba mentek az egyik mellekutcaban lattak egy rendorsegi kisbuszt, amin vagy periszkop vagy valamilyen specialis antenna volt . nem latni ilyent mindennap!!! Lentebb a videon lathato es az is, hogy ennyi rendorsegi auto nem jott ossze meg az Araynkez utcai robbantasnal sem, ahol sokkal tobb alldozat halalosak is voltak!!! ES, AMI A LEGTOBB FELVETELROL LEMARADT vagy direkt toroltek, meg a rendorsegirol is, ami ezelott volt itt, de eltuntettek a netrol!!! A HATIZSAKOS RENDOR A HATIZSAKJAT DIREKT OLDALT TARTVA VEDVE MAGAT SIET EL A KET RENDOR MELLETT, ELEJUK, MERT TUDJA, HOGY JON A ROBBANAS! tipikus rendorsegi akcio elol es hatul lezarni az utat!!! A ROBBANTAS UTAN A ROBBANTO ATLEPVE AZ ALDOZATAIN TOVABBALL!, NEHANY SAROK UTAN FELVESZIK A FEKETE BMW-VEL A KET KOLLEGA! VALAMINT A FELVETEL VEGEN AZ A RENDOORSEGI KISBUSZ IS LATHATOAZ AZ ANTENAS, AMITT AZ L.L HAZASPAR EMLITETT, HOGY MAR ESTE 7 ORAKOR OTT LATTAK AZ EGYIK MELLEKUTCABAN, AMIKOR A SZINHAZBA MENTEK!!! ES ANNYI RENDORAUTO JOTT OSSZE °VELETLENUL° AMENNYI NEM VOLT MEG AZ ARANYKEZ UTCAI ROBBANTASNAL SE, AHOL 4 HALOTT ES 20 SEBESULT IS VOLT!!! FELALDOZHATOAK!!! AKIKET A CEL ERDEKEBEN FEL AKARTAK ALDOZNI! A GYIILKOSOK VALLASZTASA EPPEN AZERT ESET RAJUK, VAGYIS PONTOSABBAN A SZEP SZOKE RENDORNORE, AKI A RENDORSEG ARCA IS VOLT EGYBEN! HA MEGHALTAK VOLNA, AHOGY TERVEZTEK, AKKOR OCSMANY MODON LEHET MIGRANSOZNI! de hala Istennek a ket rendor tulelte!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

PUTYIN UGYNOKE ORBAN ES SZIJJARTO, VALAMINT A TOBBI HAZAARULO GAZEMBER ITT RESZLETESEN NFBI US EU A suitcase full of cash from the Solntse...